Menu

Menu

Helder over onszelf

Tzu Focus is in september 2008 opgericht om machinebouwers (OEM’ers) in Nederland op een onafhankelijke manier te helpen met het verbeteren van het rendement van de huidige product-marktcombinatie. Dit doen wij met behulp van smart customization. We hebben de afgelopen jaren al veel klanten geholpen met advies, ondersteuning en projectleiding.

 

Partner in het hele proces

Tzu Focus onderscheidt zich door het beheersen van de meest elementaire aspecten van de migratie naar smart customization. Denk daarbij aan de volgende diensten:

 

 

Onze manier van werken is in de industrie bekend onder verschillende namen, zoals smart customization, lean engineering, lean manufacturing, platform design, Six Sigma, theory of constraints en smart industry.

Sun Tzu

De naam Tzu Focus is afgeleid van de oude Chinese generaal en filosoof Sun Tzu. Hij voerde beleid op basis van 13 stellingen die erop gericht waren om zijn doelen op een efficiënte manier te behalen. Die doelen behaalde hij mede door een superieure strategie, een goede berekening van winst en kosten, het verkrijgen van de juiste informatie en door snel aan te passen aan veranderende situaties. Zijn boeken over strategie worden nog steeds veel gelezen en toegepast, ook in het bedrijfsleven.
 

Partners

 
Post en Dekker
Post en Dekker b.v.
Post en Dekker onderscheidt zich als system developer voor OEM organisaties uit de maakindustrie met een integrale aanpak. Onze klanten zijn OEM’ers die uiteenlopende markten bedienen, op uitdagende omstandigheden moeten inspelen en product- en ketenrisico’s willen beheersen. Wij overbruggen voor hen de verschillende – soms conflicterende – behoeftes.
 
BOOST Management Consultancy
BOOST Management Consultancy
BOOST Management Consultancy is opgericht door Arjen Blok. Hij heeft uitgebreide ervaring met verbetering van de bedrijfsvoering in de discrete maakindustrie. In diverse management functies heeft hij ervaren wat veranderen met mensen doet en wat effectieve methoden zijn om mensen mee te nemen.
 
avenir solutions
Avenir Solutions
Avenir Solutions adviseert en ondersteunt organisaties op verschillende terreinen, waarbij het doel een betere effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsprocessen is. Advies en ondersteuning is gericht op de ontwikkeling en verhoging van kwaliteiten van mensen en middelen in organisaties.
 

Direct contact

Wie u voorgingen


Ontwikkeld door Time2impress